ACDSee, ανακοινώθηκε η έκδοση του για iOS


ACDSee, ανακοινώθηκε η έκδοση του για iOS

Η εφαρμογή ACDSee είναι συμβατή με iPhone και iPad με iOS 8.1 και επιτρέπει την λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών.

Όσο αφορά την λήψη φωτογραφιών ανάμεσα στα άλλα προσφέρει δυνατότητα ελέγχου της έκθεσης, της εστίασης και της ισορροπίας λευκού, 6x ψηφιακό zoom, δυνατότητα προσθήκης 24 φίλτρων με προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος, ευθυγράμμιση του ορίζοντα, HDR, Bracketing και Selfie λειτουργίες, λήψη video.
Στον τομέα της επεξεργασίας ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την έκθεση, την αντίθεση, την οξύτητα, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ισορροπία λευκού και όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται το αρχικό αρχείο της εικόνας.
Τέλος η εφαρμογή ACDSee επιτρέπει την δημιουργία collage, παρέχοντας 100 layouts για να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει πιο πολύ.

H εφαρμογή ACDSee κοστίζει 1.79 ευρώ και θα την βρείτε στο Apple Store.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ACD Systems ACDSee

Πηγή:

ACD Systems
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!