Διαγωνισμός φωτογραφίας από τo ACDSee με πλούσια έπαθλα


Διαγωνισμός φωτογραφίας από τo ACDSee με πλούσια έπαθλα

Στην σελίδα στο Facebook του γνωστού λογισμικού ACDSee, διοργανώνεται διαγωνισμός φωτογραφίας με πλούσια έπαθλα.  Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες φωτογραφίες θέλετε (αρκεί να είστε άνω των 18 ετών) και με θέμα “τι ανυπομονείτε από την άνοιξη που έρχεται”.  Τρεις νικητές θα αναδειχτούν:

  • ένας μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, ο οποίος θα κερδίσει μία Sony A35,
  • ένας από την κριτική επιτροπή του ACDSee, ο οποίος θα κερδίσει μία Samsung NX210,
  • και ένας από τα like του κοινού, ο οποίος θα κερδίσει μία Fujifilm HS25 EXR.

Μπορείτε να στέλνετε online τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 22 Μαρτίου εδώ.  Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 1 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ACDSee Samsung NX210 Sony A35
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!