Νεά ACDSee PRO 7 και ACDSee 17


Νεά ACDSee PRO 7 και ACDSee 17

Η ACD Systems ανακοίνωσε την διάθεση των νέων εκδόσεων των προγραμμάτων της για επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφιών, ACDSee PRO 7 και ACDSee 17, μόνο για Windows.

Το ACDSee PRO 7 σας επιτρέπει να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε, προσθέτοντας metadata, λέξεις κλειδιά, πληροφορίες τοποθεσίας λήψης, ενώ όλες οι αλλαγές που κάνετε δεν επηρεάζουν το αρχικό αρχείο. Παράλληλα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα Raw αρχεία της μηχανή σας και να επεμβαίνετε όπου πιστεύεται ότι χρειάζονται διορθώσεις. Έχετε στη διάθεση σας διάφορα εργαλεία, όπως εργαλεία για την ρύθμιση της οξύτητας και των λεπτομερειών και διάφορα εφέ, όπως το εφέ Tilt-Shift. Τέλος σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπεται να επεξεργαστείτε πολλές φωτογραφίες μαζί (batch processing) και να τις μοιράζεστε απευθείας, για παράδειγμα στο Facebook.
Το ACDSee PRO 7 κοστίζει 200 δολάρια και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ, ή να δοκιμάσετε την trial έκδοση του εδώ.

To ACDSee 17 σας επιτρέπει να ταξινομήσετε όπως ακριβώς θέλετε τις φωτογραφίες σας και να τις βλέπετε με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Είναι το ερασιτεχνικό πρόγραμμα της εταιρείας και σας επιτρέπει περιορισμένο editing, όπως η μερική διόρθωση των εικόνων σας.
To ACDSee 17 κοστίζει 80 δολάρια και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ, ή να δοκιμάσετε την trial έκδοση του εδώ.

Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε όλη την οικογένεια των προγραμμάτων ACDSee της εταιρείας, στο πακέτο των 99 δολαρίων, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και περιλαμβάνει τα εξής:
– ACDSee Pro 7
– ACDSee Pro 3 (Mac)
– ACDSee 17
– ACDSee Photo Editor 6
– ACDSee Video Converter Pro 3.5
– εγγύση download υπηρεσίας των αρχείων εγκατάστασης για ένα χρόνο
– δυνατότητα χρήσης μέχρι 3 χρηστών ανά προϊόν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ACD Systems ACDSee

Πηγή:

ACD Systems
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!