Νέο ACDSee Ultimate 10 με πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες


Νέο ACDSee Ultimate 10 με πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες

Το ACDSee είναι ένα από τα πιο παλιά λογισμικά οργάνωσης και επεξεργασίας εικόνων και πολύ από εμάς το έχουμε χρησιμοποιήσει για πολύ καιρό.

H νέα έκδοση του, νο10, έρχεται με πολλές βελτιώσεις και αλλαγές με σκοπό να αυξήσει το μερίδιο του στην αγορά και να πείσει τους φωτογράφους για τις δυνατότητες του.

Εδώ και αρκετές εκδόσεις το ACDSee επιτρέπει τη μη καταστροφική επεξεργασία RAW εικόνων με τη χρήση layers και η νέα έκδοση έρχεται να προσθέσει νέες δυνατότητες:
– νέο περιβάλλον εργασίας με αναβαθμισμένο GUI
– δυνατότητα παραμετροποίησης του περιβάλλοντος εργασίας
– νέα compact προβολή του περιβάλλοντος εργασίας
– νέες λειτουργίες Skin Tune, Dehaze, Gradient Map, Color Overlay, και 20 Photo Effects
– νέα Smart Brush για πιο εύκολες επιλογές και δημιουργία μασκών
– νέα Selection Brush με ανίχνευση των άκρων
– βελτιωμένη αφαίρεση θορύβου με λειτουργίες Preserve Detail και Preserve Detail Threshold slider
– νέες λειτουργίες στη δημιουργία μασκών
– νέα blend modes
– νέες δυνατότητες στην οργάνωση των φωτογραφιών και το φιλτράρισμα τους

Επιπλέον έχουμε βελτιώσεις σε πολλά άλλα σημεία του προγράμματος και διόρθωση αρκετών bugs.

Το ACDSee Ultimate 10 είναι διαθέσιμο σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση από 79.99 δολάρια, ή να το αγοράσετε στην τιμή των 172 ευρώ. Επιπλέον υπάρχει πρόγραμμα με μηνιαία καταβολή 10.90 ευρώ ή ετήσια καταβολή 109 ευρώ μέσω των ACDSee 365 Plans. Θα το βρείτε εδώ.

Μαζί ανακοινώθηκαν και τα ACDSee Pro 10 και ACDSee 20 (δεν προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα επεξεργασία με layers), τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε στην τιμή των 115 ευρώ και 66 ευρώ αντίστοιχα.

Μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα προϊόντα της ACDSee, ACDSee Ultimate 10, ACDSee Pro 10, ACDSee 20, ACDSee mac pro 3 for mac, ACDSee video converter 4 στην τιμή των 194 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ACD Systems
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!