Activeon Solar X, νέα 4K action camera που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια


Activeon Solar X, νέα 4K action camera που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Η Activeon Solar X μπορεί να φορτίσει την μπαταρία της κατά 70% μέσα σε 30 λεπτά και με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος στην συνεχή αναζήτηση για ρεύμα.

Διαθέτει αισθητήρα CMOS των 16 megapixels και καταγράφει video σε ανάλυση 4K στα 2160p με τα όχι πολύ εντυπωσιακά 15mps.

Έχει ενσωματωμένη οθόνη 2″, αφής, με την οποία ο χρήστης κάνει τις ρυθμίσεις που θέλει (ανάμεσα στα άλλα ισορροπία λευκού, ISO και έκθεση), ενώ φυσικά διαθέτει και WiFi για σύνδεση με smartphones για απομακρυσμένο έλεγχο, κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα ή αποθήκευση στο Cloud της εταιρείας.

Η Activeon Solar X αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο στην τιμή των 430 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Action Cameras CES 2016

Πηγή:

Activeon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Αυτή θα είναι ότι πρέπει για timelapse τεσσάρων εποχών.Αρκεί να μην ξεχάσεις που την είχες στίσει :)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!