H Adobe πέτυχε νέο ρεκόρ εσόδων


H Adobe πέτυχε νέο ρεκόρ εσόδων

Η στροφή της Adobe στο μοντέλο πώλησης του λογισμικού της με συνδρομή φαίνεται ότι ήταν το κλειδί για την επιτυχία των τελευταίων χρόνων της αμερικανικής εταιρείας.

Η Adobe ανακοίνωσε ότι το δεύτερο τρίμηνο του 2017 (που έκλεισε στις 2 Ιουνίου) παρουσίασε νέο ρεκόρ εσόδων, της τάξεως των 1.77 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παρ όλη τη μεγάλη οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τα τελευταία χρόνια όλες σχεδόν τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, η Adobe φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο να παραμένει οικονομικά ισχυρή και να γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

Τα έσοδα από τις συνδρομές των χρηστών των λογισμικών της Adobe έπιασαν το 1.48 δισεκατομμύριο για το τρίμηνο μέχρι τις 2 Ιουνίου, κάτι που είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος της συνδρομής στο φωτογραφικό πακέτο της Adobe, με Photoshop και Ligthroom, είναι στα 12.39 ευρώ τον μήνα και θα το βρείτε εδώ.

Εσείς είστε συνδρομητής της Adobe;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!