Σημαντική αναβάθμιση για το Adobe Bridge CC


Σημαντική αναβάθμιση για το Adobe Bridge CC

To Adobe Bridge είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και η νέα έκδοση 6.2 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις.

Καταρχήν έχουμε βελτιωμένη λειτουργία απόδοσης στην δημιουργία μικρογραφιών και metadata, ενώ η πιο σημαντική βελτίωση είναι η αυτόματη διαχείριση της μνήμης Cashe για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο σκληρό δίσκο και να επιτυγχάνεται πιο γρήγορη λειτουργία του προγράμματος.

Adobe Bridge

Η δημιουργία των μικρογραφιών θα γίνεται on demand (μόνο για τις εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη του) επιτρέποντας τον χρήστη να βλέπει πιο γρήγορα τις εικόνες του και να μην περιμένει να δημιουργηθούν μικρογραφίες για όλες τις εικόνες του.

Επιπλέον ο χρήστης θα μπορεί να γλυτώνει χρόνο οργανώνοντας αυτόματα σετ εικόνων σε ομάδες για δημιουργία εικόνων μεγάλου δυναμικού εύρους ή πανοραμικές εικόνες.

Το πρόγραμμα θα μπορεί να οργανώνει τις εικόνες βάση της ώρας λήψης, των ρυθμίσεων της έκθεσης και του προσανατολισμού τους. Αν οι τιμές της έκθεσης ποικίλουν και το περιεχόμενο των εικόνων συμπίπτει θα τις ομαδοποιεί για δημιουργία HDR εικόνων, αλλιώς θα τις ομαδοποιεί για την δημιουργία πανοραμικών εικόνων.

Adobe Bridge

Σε μία ακόμα αλλαγή οι χρήστες που χρησιμοποιούν Mac Η/Υ με OSX 10.11x (El Capitan), θα μπορούν να εισάγουν εικόνες κατευθείαν από κινητά τηλέφωνα ή μηχανές που χρησιμοποιούν τα πρωτόκολλα PTP (Picture Transfer Protocol και MTP (Media Transfer Protocol).

Adobe Bridge

Τέλος έχουμε βελτιώσεις στην σταθερότητα και ταχύτητα λειτουργίας.

Αναβαθμίστε το Adobe Bridge CC μέσω της Desktop εφαρμογής του Adobe Creative Cloud.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!