Αναβάθμιση Adobe Camera Raw και DNG Converter


Αναβάθμιση Adobe Camera Raw και DNG Converter

Η Adobe δημοσίευσε αναβαθμίσεις release candidates για τα Adobe Camera Raw και DNG Converter.  Οι δύο release candidates 8.1 εκδόσεις των δύο λογισμικών αποτελούν εκδόσεις που διαθέτει η εταιρεία στους χρήστες για δοκιμή και δεν αποτελούν τις τελικές αναβαθμίσεις.  

Πρόκειται για τις πρώτες αναβαθμίσεις που είναι συμβατές με το νέο Photoshop CC.  Στην περίπτωση του Photoshop CS6 οι αναβαθμίσεις θα προσφέρουν συμβατότητα με τα RAW αρχεία των νέων μηχανών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.  Δυστυχώς όπως αναφέραμε από εδώ και πέρα το CS6 δεν θα αναβαθμίζεται με τις νέες τεχνολογίες που θα εμφανίζονται και θα είναι συμβατές μόνο με το Photoshop CC.

Με τις νέες αναβαθμίσεις release candidates 8.1 προσφέρεται υποστήριξη για τα RAW αρχεία των εξής μηχανών:

  • Hasselblad H5D-60
  • Olympus PEN E-P5
  • Olympus PEN E-PL6
  • Phase One IQ260*
  • Pentax Ricoh GR
  • Panasonic LUMIX DMC-G6
  • Panasonic LUMIX DMC-LF1

via dpreview

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!