Αναβάθμιση για το Adobe Creative Cloud επιτρέπει την εγκατάσταση και του Adobe Photoshop CS6


Αναβάθμιση για το Adobe Creative Cloud επιτρέπει την εγκατάσταση και του Adobe Photoshop CS6

Η νέα έκδοση 1.6.0.393 επιτρέπει την παράλληλη εγκατάσταση με το Adobe Photoshop CC και της αμέσως προηγούμενης έκδοσης Adobe Photoshop CS6.

Με αυτό τον τρόπο όσοι επιθυμούν για κάποιο λόγο να χρησιμοποιούν και τις δύο εκδόσεις έχουν πλέον αυτή την δυνατότητα. Για να εγκαταστήσετε το Adobe Photoshop CS6 ανοίξτε την εφαρμογή Creative Cloud και στην γραμμή που λέει “Find New Apps”, πατήστε το κουμπί “All Apps” και κάντε short by Previous Version. Πατώντας το κουμπί “Install” εμφανίζεται στις επιλογές το Adobe Photoshop CS6.

Εκτός των άλλων βελτιώσεων με την νέα έκδοση της εφαρμογής του Adobe Creative Cloud έχουμε νέο πιο σταθερό τρόπο εισόδου στον λογαριασμό μας (login), ένα θέμα που απασχόλησε αρκετούς χρήστες την τελευταία περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!