Τα καλλυντικά της Adobe είναι εδώ. Γυναίκες δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο


Τα καλλυντικά της Adobe είναι εδώ. Γυναίκες δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο

Η Adobe παρουσιάζει τη νέα σειρά καλλυντικών της. ΟΚ, ίσως να μην είναι ακριβώς αλήθεια αυτό, αλλά ποιος χρειάζεται καλλυντικά όταν έχει το Photoshop;
Η αρνητική κριτική στα πλαστικά πρόσωπα και σώματα δεν σταματάει, αφού τα πρότυπα που δίνονται στη νεολαία είναι πολύ εσφαλμένα. Η νευρική ανορεξία και το άγχος για τέλεια εμφάνιση, ειδικά νέων σε ηλικία κοριτσιών και γυναικών, έχει πάρει την μορφή επιδημίας και ο φωτογραφικός κόσμος βάζει το χεράκι του.
Η παρακάτω διαφήμιση-παρωδία των αποτελεσμάτων της υπερβολικής επεξεργασίας στο Photoshop, έχει πολύ χιουμοριστικό χαρακτήρα, στηλιτεύοντας παράλληλα τον στυλ του πλαστικού προσώπου και σώματος.

Στο pttl.gr πιστεύουμε στην επεξεργασία της εικόνας ενός ανθρώπου, όπως π.χ. την αφαίρεση ακμής ή κάποιου σημαδιού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπέρ της πλαστικοποίησης. Εσείς τι πιστεύετε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

slrlounge
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!