Adobe Lightroom 4.4 και Camera RAW 7.4 από την Adobe


Adobe Lightroom 4.4 και Camera RAW 7.4 από την Adobe

Η Adobe ανακοίνωσε την διάθεση της δοκιμαστικής αναβάθμισης (candidate) του Lightroom, έκδοση 4.4 και της δοκιμαστικής αναβάθμισης του Camera RAW, έκδοση 7.4.   Ο όρος candidate (υποψήφιος) χρησιμοποιείται από την αμερικανική εταιρεία για να υποδηλώσει έκδοση των λογισμικών της που είναι δοκιμασμένα για χρήση αλλά δίνονται στους χρήστες με σκοπό την επανα-πληροφόρηση της Adobe για τυχόν bugs (δηλαδή μικροπροβλήματα).

Με τις νέες δοκιμαστικές εκδόσεις αντιμετωπίστηκαν, εκτός των άλλων, τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην χρήση εικόνων που έχουν δημιουργηθεί από αισθητήρες X-Trans της Fujifilm, ενώ παράλληλα προστέθηκε υποστήριξη των εξής νέων μηχανών:

– Canon EOS 1D C
– Casio Exilim EX-ZR700
– Fujifilm X100s
– Fujifilm X20
– Hasselblad Lunar
– Leica M
– Nikon 1 V3
– Nikon 1 S1
– Pentax MX-1

Για να κατεβάσετε το Lightroom 4.4 πατήστε εδώ και για το Camera Raw 7.4 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!