Έρχεται το Adobe Lightroom 6;


Έρχεται το Adobe Lightroom 6;

Ήδη στην Amazon Γερμανίας υπάρχει καταχώρηση ενός βιβλίου “Photoshop Lightroom 6 från början” (Photoshop Lightroom 6 από την αρχή), το οποίο θα είναι στην Αγγλική γλώσσα και το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 31 Αυγούστου.

Το παραπάνω σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της Adobe για τις 18 Ιουνίου και το γεγονός ότι φέτος είναι η Photokina της Κολωνίας σημαίνουν ότι ίσως η παραπάνω φήμη επιβεβαιωθεί.

Τι νέο θα θέλατε να προστεθεί στο Adobe Lightroom ή τι θα θέλατε να βελτιωθεί;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PhotoRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    λίγη παραπάνω ελευθερία τροποποίησης στο color fringing θα ήταν πολύ καλό, γιατί τώρα σε φακούς κυρίως m42 έχουμε θέμα, φτιάχνουμε την μια μεριά της φωτό, και στην άλλη μεριά παραμένει χάλια. επίσης θα ήθελα να δω περισσότερα πράγματα κυρίως στο print mode, αλλα και για timelapse video χωρίς να έχουμε το ελειπές plugin

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!