Έρχεται σύντομα η 7η έκδοση του Adobe Lightroom;


Έρχεται σύντομα η 7η έκδοση του Adobe Lightroom;

Όπως θα ήταν φυσικό η Adobe εργάζεται πάνω στην επόμενη έκδοση του Adobe Lightroom, η οποία ίσως ανακοινωθεί μέσα στο 2017.

Η ιστοσελίδα PhotoRumors δημοσιεύει το σχόλιο ενός beta tester που αυτή τη στιγμή δοκιμάζει την 7η δοκιμαστική έκδοση του Lightroom.

Όπως φαίνεται η πιο σημαντική βελτίωση, στην οποία η Adobe δίνει μεγάλη σημασία, είναι η αύξηση της ταχύτητας λειτουργίας του λογισμικού και ο χρήστης που δοκιμάζει το δημοφιλές λογισμικό λέει ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση των local adjustments.

Κυρίως αναφέρεται στο γεγονός ότι όταν έκανε στην έκδοση 6 αρκετές διορθώσεις σε μία εικόνα μέσω του εργαλείου heal (μία ντουζίνα όπως λέει σε κάθε εικόνα), στην 5η εικόνα, η ταχύτητα φόρτωσης της μπορεί να έπιανε τα 10 δευτερόλεπτα, κάτι που διορθώθηκε.

Επιπλέον αναφέρει ότι στη μετατροπή των αρχείων DNG και το χτίσιμο Preview 1:1 δεν φαίνεται να υπάρχει βελτίωση, ενώ κάνοντας τα πράγματα χειρότερα το λογισμικό πλέον ζητάει επιβεβαίωση στην μετατροπή των DNG αρχείων για να χτίσει Preview 1:1, κάτι που όπως λέει σκοτώνει τον Η/Υ.

Τι θα θέλατε να δείτε στην 7η έκδοση του Adobe Lightroom;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Τι θα θέλαμε?Ας μην δούμε τίποτα νεο και ας βελτιώσουν την ταχύτητα και την σταθερότητα των προ υπαρχόντων.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!