Ανακοινώθηκε το νέο Adobe Lightroom mobile για iPad


Ανακοινώθηκε το νέο Adobe Lightroom mobile για iPad

Το Adobe Lightroom mobile (διατίθεται δωρεάν αν είστε συνδρομητής στο Adobe Creative Cloud) επιτρέπει την επεξεργασία των φωτογραφιών σας και τον άμεσο συγχρονισμό μέσω Internet με την desktop έκδοση που χρησιμοποιείται στον Η/Υ.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εργάζεστε ακόμα και εκτός γραφείου και να συνεχίσετε την τελειοποίηση των εικόνων σας όταν επιστρέψετε.

Οι επιλογές που δίνονται μέσω του Adobe Lightroom mobile για iPad είναι:
– πρόσβαση στις εικόνες που έχετε στους καταλόγους σας στο Lightroom
– δυνατότητα επιλογών και απόρριψης εικόνων
– εφαρμογή preset
– διόρθωση των εικόνων σας μέσω του Basic panel
– εισαγωγή εικόνων μέσω του camera roll του iPad

Για να χρησιμοποιήσετε το Adobe Lightroom mobile για iPad θα πρέπει να αναβαθμίσετε το Adobe Lightroom στην νέα έκδοση 5.4.
Το Adobe Lightroom mobile για iPad μπορείτε να βρείτε στο Apple Store εδώ (αν δεν είστε συνδρομητής στο Adobe Creative Cloud, μπορείτε να το δοκιμάσετε για μία περίοδο 30 ημερών).

Adobe-Lightroom-mobile-1

Adobe-Lightroom-mobile-2

Adobe-Lightroom-mobile-3

Adobe-Lightroom-mobile-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!