Η Adobe το παραδέχεται, το Lightroom έχει τα θέματα του


Η Adobe το παραδέχεται, το Lightroom έχει τα θέματα του

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών του Adobe Lightroom είναι η ταχύτητα των λειτουργιών του.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όσο και καλό και αν είναι το Lightroom, είνια πολύ αργό σε βασικές του λειτουργίες, ενώ και οι ανταγωνιστές της Adobe προβάλλουν ως κύριο πλεονέκτημα των δικών τους λογισμικών την ταχύτητα λειτουργίας.

Η Adobe επιτέλους έρχεται να παραδεχτεί μέσω του blog της, ότι το Adobe Lightroom έχει τα θεματάκια του με την GPU και την απόδοση της λειτουργίας Import (εισαγωγής) φωτογραφιών, όπως και με άλλες λειτουργίες και λέει ότι δουλεύει για την βελτίωση του λογισμικού της.

Για αυτό το λόγο καλεί όλους τους φωτογράφους να συμπληρώσουν το ειδικό ερωτηματολόγιο της που θα το βρείτε εδώ.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Lightroom;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Adobe Lightroom

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Η γνώμη μου είναι όλα αυτά που προ ανέφερες.Δεν είναι δυνατόν 4000 μηχάνημα το οποίο κάνει video redering σε ταχύτητες φοβερές να σέρνεται στο lightroom.Και δεν μιλάω για πειρατικό.Πληρώνω όλη τη σουίτα της Adobe και ποιό είναι το αποτέλεσμα?Το βασικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε το 1/10 της ισχύς του υπολογιστή μου.Αυτό συμβαίνει γιατί ο βασικός κώδικας του προγράμματος είναι γραμμένος εδώ και χρόνια και απλά συνεχώς προσθέτουν πράγματα.Αν δεν το πάρουν απο την αρχή δεν σωνόμαστε…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!