Adobe: Σε προσφορά το Photography Plan του Creative Cloud στα 89 δολάρια για ένα έτος


Adobe: Σε προσφορά το Photography Plan του Creative Cloud στα 89 δολάρια για ένα έτος

Η Adobe διαθέτει το ειδικό πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει στο Adobe Creative Cloud για τους φωτογράφους σε ειδική τιμή.

Το Photography Plan επιτρέπει στους φωτογράφους να χρησιμοποιήσουν το Adobe Photoshop CC και Lightroom CC (σε δύο Η/Υ) και η τιμή του για τις επόμενες 18 ώρες είναι στα 89 δολάρια (από 119.88 δολάρια που βγαίνει το χρόνο με 9.99/μήνα), δηλαδή περίπου 82 ευρώ, για την επιλογή download κωδικού που ισχύει μόνο για τις Η.Π.Α.

Η παραγγελία Key Card έχει την ίδια τιμή αλλά επιβαρύνεται με φόρους και έξοδα αποστολής για την Ελλάδα που φτάνουν τα 29.06, δηλαδή τα περίπου 26 ευρώ και άρα συνολικά θα κοστίσει 118 δολάρια, δηλαδή περίπου 108 ευρώ.

Κανονικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει συνδρομή για Ελλάδα 12.39 ευρώ το μήνα (με το φόρο) ή 9.99 ευρώ το μήνα (χωρίς φόρο, για όσους έχουν επαγγελματικό Α.Φ.Μ.), που σημαίνει ότι στη πρώτη περίπτωση κοστίζει συνολικά 148.68 ευρώ το χρόνο και στη δεύτερη περίπτωση 119.88 ευρώ το χρόνο.

Φυσικά πρόκειται για μία καλή προσφορά, ειδικά αν είστε στις Η.Π.Α. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Amazon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!