H Adobe προσφέρει το φωτογραφικό της πρόγραμμα σε όλους προς 13 ευρώ τον μήνα


H Adobe προσφέρει το φωτογραφικό της πρόγραμμα σε όλους προς 13 ευρώ τον μήνα

Εδώ και πολύ καιρό η Adobe προσέφερε σε όσους φωτογράφους είχαν στην κατοχή τους νόμιμα κάποια παλαιότερη έκδοση του Adobe Photoshop, την δυνατότητα να αποκτήσουν το λεγόμενο Photography Plan στην τιμή των 12.29 σε ευρώ (μαζί με τον φόρο) τον μήνα για πάντα.

Το Photography Plan περιελάμβανε την δυνατότητα χρήσης των Adobe Photoshop CC, του Adobe Photoshop Lightroom, 20 GB αποθηκευτικός χώρος στο Cloud και τη δυνατότητα κατασκευής φωτογραφικής ιστοσελίδας μέσω της πλατφόρμας Behance ProSite.

Η συγκεκριμένη προσφορά της Adobe σύντομα προσφέρθηκε σε ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως αν ήταν νόμιμοι κάτοχοι προηγούμενης έκδοσης του Adobe Photoshop, μία προσφορά που παρατάθηκε αρκετές φορές.

Στην σημερινή παρουσίαση της αμερικανικής εταιρείας για το νέο Adobe Creative Cloud η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον η προσφορά του Photography Plan γίνεται μόνιμη για όλους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!