Αναβάθμιση για το Adobe Photoshop CC με δυνατότητα παραμετροποίησης της μπάρας εργαλείων


Αναβάθμιση για το Adobe Photoshop CC με δυνατότητα παραμετροποίησης της μπάρας εργαλείων

Για αρχή έχουμε ένα νέο περιβάλλον εργασίας πολύ πιο λειτουργικό και με δυνατότητα χρήσης για οθόνες αφής με ειδική πένα ή το δάχτυλο.

Μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης της μπάρας εργαλείων, με τον χρήστη να μπορεί να σύρει όποιο εργαλείο θέλει στο σημείο που το θέλει, κάνοντας το ορατό συνέχεια και με δυνατότητα να αλλάξει τη συντόμευση που το ενεργοποιεί.

Ανάμεσα στις άλλες βελτιώσεις που έχουμε είναι η δυνατότητα απευθείας εισαγωγής SVG αρχείων αλλά και η καλύτερη και πιο γρήγορη συνεργασία με τις Creative Cloud Βιβλιοθήκες, νέες βελτιώσεις στη χρήση και διαχείριση των γραμματοσειρών και νέα λειτουργία εξαγωγής των αρχείων.

Θα βρείτε τη νέα έκδοση του Adobe Photoshop CC μέσω του Adobe Creative Cloud ή εδώ.

Επιπλέον η Adobe κυκλοφόρησε και το Preview του Adobe Fuse CC, ενός ειδικού λογισμικού που εξελίσσει το 3D σχέδιο εντός του Adobe Photoshop.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!