Η Adobe ανακοίνωσε τα Adobe Photoshop Elements 12 και Adobe Premiere Elements 12


Η Adobe ανακοίνωσε τα Adobe Photoshop Elements 12 και Adobe Premiere Elements 12

Η Adobe ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των δύο λογισμικών της που απευθύνονται σε ερασιτέχνες που θέλουν να επεξεργάζονται και να διαχειρίζονται τις φωτογραφίες και τα video τους εύκολα και γρήγορα.

Tα Adobe Photoshop Elements 12 και Adobe Premiere Elements 12 ενσωματώνουν νέα στοιχεία. Ας τα ρίξουμε μία ματιά.

Adobe Photoshop Elements 12

Το νέο Adobe Photoshop Elements 12 σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας μέσω cloud, όπου και να βρίσκεστε. Σας δίνει άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στο smartphone ή το tablet σας, ενώ μπορείτε να τις μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ή να φτιάξετε ιδιωτικά web alboums, δίνοντας πρόσβαση σε όσους επιθυμείτε. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα στοιχεία είναι η δυνατότητα για εύκολη μετακίνηση αντικειμένων μέσα στη φωτογραφία σας (το background γεμίζει αυτόματα με την τεχνολογία Content Aware). Επίσης σας δίνονται πολλές επιλογές από πλαίσια, φίλτρα και εφέ για να δώσετε την δική σας πινελιά στις εικόνες σας. Η Adobe σκέφτηκε αυτή τη φορά και τους τριχωρούς μας φίλους με το εργαλείο “pet eye”, με το οποίο μπορείτε να διορθώσετε τα μάτια του σκύλου σας.
Τέλος με τις αυτόματες διορθώσεις μπορείτε να διορθώσετε εύκολα μία φωτογραφία, όπως για παράδειγμα να ευθυγραμμίσετε τον ορίζοντα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Adobe Premiere Elements 12

Το νέο Adobe Premiere Elements 12, όπως και το Photoshop Elements, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα video σας μέσω cloud, όπου και να βρίσκεστε και είναι εύκολο να μεταφέρετε τα video σας από το smartphone ή το tablet σας στον Η/Υ σας.
Με το Premiere Elements 12 μπορείτε να εμπλουτίσετε τα video σας με Hollywood εφέ και στυλ, να προσθέσετε μουσική και μουσικά εφέ, να προσθέσετε γραφικά, κείμενο και να μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα τις δημιουργίες σας μέσω του YouTube και του Vimeo.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Τα Adobe Photoshop Elements 12 και Adobe Premiere Elements 12, μπορείτε να αγοράσετε προς 99 ευρώ το κάθε ένα ή στην τιμή των 148 ευρώ και τα δύο μαζί. Δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!