Νέα Adobe Photoshop Elements και Adobe Premiere Elements 2018


Νέα Adobe Photoshop Elements και Adobe Premiere Elements 2018

H Adobe διαθέτει τις νέες εκδόσεις των λογισμικών της για επεξεργασία φωτογραφιών και videos Adobe Photoshop Elements και Adobe Premiere Elements 2018.

Τα Adobe Photoshop Elements και Adobe Premiere Elements 2018 είναι λογισμικά για ερασιτεχνική χρήση, τα οποία όμως διαθέτουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες.

Ανάμεσα στις νέες λειτουργίες του Adobe Photoshop Elements 2018 είναι η λειτουργία οργάνωσης των φωτογραφιών ανά ημερομηνία και η αυτόματη προσθήκη λέξεων κλειδιών, ενώ επιπλέον το πρόγραμμα με την λειτουργία Auto-Curate επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφίες.

Η νέα εντυπωσιακή λειτουργία Auto Selection επιτρέπει την αυτόματη επιλογή ενός θέματος σε μία εικόνα, ενώ εντυπωσιακή είναι και η νέα λειτουργία αντικατάστασης κλειστών ματιών ενός ανθρώπου σε μία φωτογραφία, αυτόματα, από μία άλλη φωτογραφία που έχει ανοιχτά μάτια.

Επιπλέον στο Adobe Photoshop Elements 2018 μπορείτε να κάνετε με τις φωτογραφίες σας κολάζ, ημερολόγια, slide show και φυσικά να κοινοποιείται τις δημιουργίες σας στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Στο Adobe Premiere Elements 2018 μπορείτε να οργανώσετε και να κάνετε μοντάζ τα videos σας, με λειτουργία αυτόματης βελτίωσης τους, ενώ πλέον έχουμε και τις νέες λειτουργίες candid moments για εξαγωγή φωτογραφιών από videos και smart trim, η οποία βρίσκει τις καλύτερες στιγμές και δημιουργεί μικρά video clip.

Τα Adobe Photoshop Elements και Adobe Premiere Elements 2018 διατίθενται στην τιμή των 103 ευρώ το κάθε ένα (155 ευρώ και για τα δύο μαζί) και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!