Adobe Photoshop εργαλεία #1: Move Tool


Adobe Photoshop εργαλεία #1: Move Tool

Ας δούμε αναλυτικά μαζί, με μια σειρά άρθρων, τα εργαλεία του Adobe Photoshop ξεκινώντας από το Move Tool.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια περίπου χρησιμοποιώ το Photoshop καθημερινά. Ψάχνοντας κάποια στιγμή να βρώ αν υπάρχει τρόπος να ‘κεντράρεται’ μια φωτογραφία αυτόματα όταν την μετακινώ (χωρίς να χάνω χρόνο μετρώντας), συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν εργαλεία που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Υπάρχουν ακόμη εργαλεία που δεν ξέρω καν το τι κάνουν.

Το Adobe Photoshop είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που μας δίνει πολλές δυνατότητες. Ένα πρόγραμμα που κατά την γνώμη μου, στις βασικές γνώσεις μπορούμε να φτάσουμε γρήγορα. Όμως για να πούμε ότι ‘το παίζουμε στα δάχτυλά μας’ χρειάζονται χρόνια και κόπος. Με την χρήση του στην καθημερινότητα μας, συχνά πέφτουμε στην παγίδα να χρησιμοποιούμε μόνο συγκεκριμένες εντολές, αγνοώντας την ύπαρξη όλων των υπολοίπων δυνατοτήτων του προγράμματος.

Με αφορμή την δική μου αναζήτηση για τα εργαλεία του Photoshop, αποφάσισα να κάνω μια σειρά άρθρων, και να μοιραστώ μαζί σας τα video tutorials που με βοήθησαν να καταλάβω την χρήση του κάθε εργαλείου.

Move Tool:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!