H Adobe κινείται για να εξαγοράσει την Fotolia


H Adobe κινείται για να εξαγοράσει την Fotolia

Με αυτό τον τρόπο η Adobe θα προσφέρει στους συνδρομητές του Adobe Creative Cloud την δυνατότητα να αγοράζουν τις εικόνες που βρίσκονται στην Fotolia με πιο άμεσο τρόπο.

Με ανακοίνωση της η Fotolia φαίνεται να είναι υπέρ της εξαγοράς: “Το να γίνουμε μέλη της οικογένειας της Adobe είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται για την ομάδα της Fotolia. Σκοπεύουμε να επιταχύνουμε το όραμα μας να γίνουμε το καλύτερο μέρος για τους καλλιτέχνες που θέλουν να φτιάξουν την επιχείρηση τους και ο απόλυτος προορισμός για τους σχεδιαστές που θέλουν να βρουν εκπληκτικό δημιουργικό έργο” (Becoming part of the Adobe family is a dream come true for the Fotolia team. We aim to accelerate our vision to become the best place for artists to build a business and the ultimate destination for designers to find stunning creative work).

Η Fotolia ιδρύθηκε το 2004 από την Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P και έχει γραφεία σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο και Παρίσι. Λειτουργεί σε 23 χώρες και η ιστοσελίδα της είναι σε 14 γλώσσες. Αυτή την στιγμή η Fotolia έχει στις βάσεις της πάνω από 34 εκατομμύρια εικόνες και videos και η εξαγορά της από την Adobe θα κοστίζει περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Fotolia

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!