Σαρώνει η Adobe, ανακοίνωσε νέο ρεκόρ εσόδων στα 1.84 δις δολάρια


Σαρώνει η Adobe, ανακοίνωσε νέο ρεκόρ εσόδων στα 1.84 δις δολάρια

Η Adobe φαίνεται να συνεχίζει την ανοδική της πορεία από την ημέρα που άλλαξε τον τρόπο που προσφέρει το λογισμικό της.

Το συνδρομητικό μοντέλο που χρησιμοποιεί μέσω του Creative Cloud φαίνεται ότι αποδίδει εξαιρετικά, ίσως περισσότερο από ότι και η ίδια η εταιρεία υπολόγιζε.

Για το τρίτο τρίμηνο του έτους η Adobe ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της κατά 26%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, συγκεντρώνοντας το ποσό των 1.84 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα η εταιρεία υπολογίζει ότι το επόμενο, τέταρτο, τρίμηνο θα δημιουργηθεί νέο ρεκόρ εσόδων στα 1.95 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Adobe προσφέρει στους φωτογράφους μέσω του Creative Cloud το Photography Plan, το οποίο περιλαμβάνει τα Adobe Photoshop και Adobe Lightroom, με συνδρομή 12.39 ευρώ ανά μήνα. Θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe

Πηγή:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!