Φωτογραφίζοντας ξανά με film: Σεμινάριο του Adrian Wood στα Image+Tech Seminars


Φωτογραφίζοντας ξανά με film: Σεμινάριο του Adrian Wood στα Image+Tech Seminars

Στα Image+Tech Seminars της Image+Tech EXPO του Μαρτίου θα δούμε και τον Adrian Wood στο σεμινάριο “Φωτογραφίζοντας ξανά με film”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου, στις 10 το πρωί και το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Μπορετεί να κάνετε εγγραφή εδώ.

Φωτογραφίζοντας ξανά με film

Μάθετε γιατί το φιλμ έγινε ξανά επίκαιρο στην παγκόσμια αγορά και πως μπορείτε να γίνετε μια επιχείρηση που θα επωφεληθεί από αυτό!

To πλεονέκτημα του film.
Δημιουργείστε ένα αναγνωρίσιμο στυλ και τη δική σας φωτογραφική ταυτότητα.
Μονοπάτια για την εισαγωγή στο film – Υβριδικό / Μόνο Film.
Πώς να μείνετε απασχολημένοι με δημιουργικές πράξεις. Παραδείγματα από τις τελευταίες φωτογραφίσεις.

Σύντομο Βιογραφικό
Ο φωτογράφος γάμων Adrian Wood γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Όταν δεν ταξιδεύει για γάμους στο εξωτερικό, περνά το χρόνο του στην Ελλάδα την οποία λατρεύει.

Ο ίδιος λέει: “Η πρώτη μου κάμερα με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά δεν έχει σημασία αυτό που κοιτάς και με τι μέσο το κοιτάς, αλλά πως πραγματικά το ερμηνεύεις. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και ταξίδια για γάμους, αρραβώνες και οικογενειακά πορτρέτα σε διάφορους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, εκτίμησα ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη και τη συναισθηματική επένδυσης των ζευγαριών και των οικογενειών τους, που δημιούργουν κάθε φορά μία μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία για τους καλεσμένους τους.”

Έχει πλέον αποκτήσει εξειδίκευση στη δημιουργία εικόνων με film και υποστηρίζει πως η χρήση του δίνει κολακευτικούς τόνους δέρματος, ζωντανά χρώματα, αληθινές εικόνες, μία κλασική αίσθηση αλλά και την αυθεντική διαδικασία της φωτογράφισης με film από την αρχή μέχρι το τέλος, που μας κάνει περισσότερο ακριβείς και ευγνώμονες προς τις αναμνήσεις που συλλαμβάνουμε.

Τα τελευταία χρόνια η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε κορυφαία έντυπα όπως Style Me Pretty, Grace Ormonde, Magnolia Rouge, Brides Magazine, Wedding Chicks, 100 Layer Cake, Love4Weddings, Burnett Boards και άλλα.

Επίσης ήταν ομιλητής στο υψηλού κύρους Ostuni Workshop στην Ιταλία το 2016/17 και εκπαιδευτής στη λήψη φωτογραφιών γάμων με film. Το 2017 θα είναι ομιλητής στο Fine Art Film Workshop (οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν).

http://www.adrianwoodphotography.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!