Εναέριες φωτογραφίες ανάλυσης 100 Megapixels από ελικόπτερο


Εναέριες φωτογραφίες ανάλυσης 100 Megapixels από ελικόπτερο

Ο φωτογράφος Jin-Woo Prensena είναι ένας φωτογράφο που τραβάει εναέριες φωτογραφίες.

Ο Jin-Woo Prensena φωτογράφισε στο Λος Άντζελες εντυπωσιακές εναέριες φωτογραφίες, ανάλυσης 100 Megapixels κρεμασμένος από ένα ελικόπτερο σε ύψος 7.500 πόδια, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή Phase One XF.

Aerial Shoot Los Angeles 2

Ο Prensena ξεκίνησε να ασχολείται με τις εναέριες φωτογραφίσεις πριν 3 χρόνια και με την βοήθεια του φίλου του αλλά και κάτοχο του ελικοπτέρου Aaron Fitzgerald, της εταιρίας Airborne Images, κατάφεραν να μας χαρίσουν απίστευτες φωτογραφίες.

Aerial Shoot Los Angeles 3

Οι φωτογραφίες που τράβηξε με την φωτογραφική μηχανή Phase One XF, επιτρέπει τον Prensena να πουλάει φωτογραφίες τυπωμένες σε μέγεθος 147×261 εκατ. Το κόστος των φωτογραφιών του κυμαίνεται από 1.450 δολάρια μέχρι 3.500 δολάρια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από την καταπληκτική δουλειά του.

Aerial Shoot Los Angeles 4

Aerial Shoot Los Angeles 5

Aerial Shoot Los Angeles 6

Aerial Shoot Los Angeles 7

Περισσότερες φωτογραφίες από την δουλειά του μπορείτε να δείτε στην προσωπική ιστοσελίδα του εδώ και στον λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PetalPixel
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!