Η Panasonic ανακοίνωσε την ανάπτυξη της Panasonic LUMIX GH6, με λήψη βίντεο 5.7K 60p 10-bit και απεριόριστη εγγραφή σε 4K/60p 4-2:2 10bit!

Αναμονή (σχεδόν) τέλος καθώς η Panasonic ανακοίνωσε επίσημα την ανάπτυξη της Panasonic LUMIX GH6!
Πρόκειται για την νέα ναυαρχίδα της εταιρείας στο σύστημα Micro Four Thirds με νέο αισθητήρα και νέο επεξεργαστή, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι το τέλος του 2021.
Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι η νέα κάμερα παρέχει δυνατότητα εγγραφής Cinema 4K / 60p 4-2: 2 10-bit , με απεριόριστη εγγραφή βίντεο όταν η κάμερα χρησιμοποιείται κάτω από την πιστοποιημένη θερμοκρασία λειτουργίας (με άλλα λόγια θα δούμε ίσως κάποιους περιορισμούς). Προσφέρει επίσης εγγραφή 10-bit 4K 120p High Frame Rate (HFR) και Variable Frame Rate (VFR) για βίντεο αργής / γρήγορης κίνησης υψηλής ανάλυσης.
Επιπλέον, η GH6 καταγράφει βίντεο 5,7K 60p 10-bit αξιοποιώντας πλήρως τον νέο αισθητήρα Micro Four Thirds.
Φυσικά για την λήψη 5.7K βίντεο αναμένουμε η νέα κάμερα να έχει μεγαλύτερη ανάλυση από τα συνηθισμένα 24 megapixels που έχουν τα σημερινά Micro Four Thirds μοντέλα των εταιρειών του συστήματος.
Η τιμή της Panasonic Lumix DC-GH6 αναμένεται να είναι κοντά στα 2.500 δολάρια (σύμφωνα με την DPReview).
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










