AirCam, αεροπλάνο για αερο-φωτογράφιση που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας, αξίας 50.000$


AirCam, αεροπλάνο για αερο-φωτογράφιση που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας, αξίας 50.000$

Το AirCam, είναι ένα μικρό αεροπλάνο ειδικά κατασκευασμένο για αερο-φωτογραφίσεις.
Χρειάζεται να έχετε δίπλωμα πιλότου, 50.000$ και περίπου 1.100 ώρες διαθέσιμες για να το συναρμολογήσετε μόνοι σας στο σπίτι, αλλά θεωρείται ως μία εξαιρετική επιλογή για φωτογραφίσεις από αέρος. Άλλωστε το γεγονός ότι το έχει χρησιμοποιήσει το National Geographic σε μερικές αποστολές του σημαίνει πολλά για την αξιοπιστία του.
Το AirCam είναι ανοιχτό και μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα, μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί σε μικρούς χώρους (ακόμα και στο νερό), μπορεί να πετάξει με μικρή ταχύτητα και σε χαμηλό υψόμετρο και μπορεί να λειτουργήσει (ακόμα και να απογειωθεί) χρησιμοποιώντας μόνο την μία μηχανή του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aerial Photography

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!