Αναβάθμιση για το AKVIS SmartMask στην έκδοση 5


Αναβάθμιση για το AKVIS SmartMask στην έκδοση 5

Με το AKVIS SmartMask 5 ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να επιλέξει τα αντικείμενα που θέλει από μία εικόνα ή να αφαιρέσει το φόντο. Στην νέα έκδοση έχουμε τις εξής βελτιώσεις-τροποποιήσεις:
– προστέθηκε η επιλογή Share για κοινοποίηση των επεξεργασμένων εικόνων σε Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, Google+.
– βελτιώθηκε η λειτουργία του προγράμματος σε Windows 64bit
– αυξήθηκε το μέγεθος των εργαλείων Eraser και History Brush
– βελτιώθηκε η λειτουργία του εργαλείου Magic Brush
– προστέθηκε υποστήριξη για το Adobe Photoshop CC 2014
– προστέθηκε υποστήριξη για τα Raw αρχεία νέων μηχανών
– διορθώθηκαν διάφορα bugs

Το AKVIS SmartMask 5 μπορεί να λειτουργήσει ως standalone πρόγραμμα ή ως plugin (πρόσθετο) για τα Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Corel Paint Shop Pro κ.α. και είναι διαθέσιμο για Windows και για Mac.

Το AKVIS SmartMask 5 πωλείται στην τιμή των 53 ευρώ για την οικιακή έκδοση, στην τιμή των 70 ευρώ για την Deluxe έκδοση και στην τιμή των 90 ευρώ για την επαγγελματική έκδοση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!