ALEXA Mini από ανθρακονήματα με ανάλυση 4K


ALEXA Mini από ανθρακονήματα με ανάλυση 4K

Διαθέτει αισθητήρα Super 35mm format ARRI ALEV III CMOS (με Bayer pattern color filter array) και PL mount από τιτάνιο (το mount μπορεί να αλλάξει σε EF mount ή B4 mount). Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε φορμά 4:3 ή 16:9.

Η νέα ALEXA Mini καταγράφει 4Κ UHD ProRes εικόνα με real-time 4K UHD output έχει δυναμικό εύρος 14+ stops και εύρος EI (exposure index = ISO) 160-3200. Χάρη στην ασύρματη μονάδα ελέγχου που επιτρέπει τον έλεγχο του zoom, της εστίασης και της ίριδας του φακού η νέα ALEXA Mini προβάλλεται ως μία ιδανική λύση για ιπτάμενα drones. Χρησιμοποιεί για την αποθήκευση CFast 2.0 κάρτες μνήμης και έχει ενσωματωμένα ND φίλτρα. Επιπλέον έχει ενσωματωμένο WiFi για απομακρυσμένο έλεγχο από iOS και Android έξυπνες συσκευές, ενώ διαθέτει και θύρα Ethernet.

Η ALEXA Mini ζυγίζει μόλις 2.3 κιλά και έχει διαστάσεις (M) 185 χιλιοσ. x (Π) 125 χιλιοστ. x (Υ) 125 χιλιοστ.

Αναμένεται να κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ.

Alexa-Mini-1

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της ARRI.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Alexa ALEXA Mini ARRI Videocameras
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!