H εταιρεία Χ. Αλεξάνδρου και ΣΙΑ ΕΕ ανέλαβε την Gitzo στην Ελλάδα (Δελτίο τύπου)


H εταιρεία Χ. Αλεξάνδρου και ΣΙΑ ΕΕ ανέλαβε την Gitzo στην Ελλάδα (Δελτίο τύπου)

Όπως διαβάσατε χτες στο pttlgr η Χ. Αλεξάνδρου και ΣΙΑ ΕΕ ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Gitzo για την χώρα μας.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας.

Από την 1η Ιουνίου η εταιρεία Χ. Αλεξάνδρου και ΣΙΑ ΕΕ ανέλαβε και την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της πασίγνωστης εταιρείας κατασκευής υψηλής ποιότητας τριπόδων Gitzo.
Η Gitzo ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1917 από τον Arsene Gitzhoven. Από το 1992 έγινε μέλος του γκρουπ Vitec στο οποίο μεταξύ των άλλων ανήκει και η Manfrotto. Επικεντρώθηκε στην κατασκευή τριπόδων πραγματοποιώντας εφευρέσεις και καινοτομίες, όπως τη χρήση ανθρακονήματος στην κατασκευή των καθώς και την κατασκευή τριπόδων με αναδιπλούμενα σκέλη 180 μοιρών.
Οι επαγγελματίες φωτογράφοι σ’ όλον τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα τρίποδα, τα μονόποδα, οι κεφαλές και τα αξεσουάρ της Gitzo καθορίζουν τα βιομηχανικά πρότυπα ως προς την τελειότητα. Υπήρξε η πρώτη που χρησιμοποίησε ανθρακονήματα και βασάλτη. Η πρώτη στη χρήση μαγνησίου για τις κεφαλές. Και αυτά χωρίς «τεχνάσματα» και συμβιβασμούς στην ποιότητα κατασκευής.
Η Gitzo εξακολουθεί να παραμένει πρωτοποριακή στη χρήση υλικών της διαστημικής εποχής, όπως ελαφρύ αλλά υψηλής αντοχής αλουμίνιο, σωλήνες από ανθρακόνημα και χυτό μαγνήσιο.
Η εταιρεία μας αισθάνεται την υποχρέωση να διακινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Ελλάδα τα ονομαστά προϊόντα της Gitzo.

GITZO_focusonforever
gitzo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Gitzo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!