Ερασιτέχνης φωτογράφος κερδίζει 10.000 δολάρια για φωτογραφία που δημιούργησε με το Samsung Note 2


Ερασιτέχνης φωτογράφος κερδίζει 10.000 δολάρια για φωτογραφία που δημιούργησε με το Samsung Note 2

Η Scoopshot, υπηρεσία για πώληση και αγορά φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί με smartphones, είχε ξεκινήσει τον διαγωνισμό μέσω των εφαρμογών της σε Android, iOS και Windows Mobile και δέχτηκε πάνω από 18.000 φωτογραφίες. Η φωτογραφία του Cork, απεικονίζει τον γιο του να πετάει στον αέρα την εγγονή του σε μία παραλία. Ο Cork χρησιμοποίησε για την λήψη της ένα Samsung Note 2.

Ο μεγάλος νικητής δήλωσε σχετικά: “Όταν έλαβα μέρος στον διαγωνισμό δεν περίμενα ότι η φωτογραφία μου θα κερδίσει, αλλά πίστευα ότι η φωτογραφία ήταν πολύ καλή και ότι ο κόσμος άξιζε να την δει. Η εικόνα δείχνει την εγγονή μου και τον γιο μου να διασκεδάζουν στην θάλασσα. Της αρέσει να πηδάει και έχουμε πολλές φωτογραφίες της να πηδάει πράγματα. Αυτή ήταν στην κυριολεξία μία στο εκατομμύριο τυχερή λήψη”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!