Super slow motion video 2 λεπτών με φοβερά εφέ. Δείτε πως γυρίστηκε


Super slow motion video 2 λεπτών με φοβερά εφέ. Δείτε πως γυρίστηκε

Η Slaughterhouse Pictures, είναι μία εταιρεία παραγωγής μικρών κινηματογραφικών φιλμ, η οποία επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μικρό budget. Αξίζει να δείτε το video που ακολουθεί, αλλά ίσως πιο πολύ αξίζει να δείτε πως γυρίστηκε.

Η Slaughterhouse Pictures, με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας, αναλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικών, μουσικών, εταιρικών και μικρών μήκους φιλμ και έχει στο portfolio της μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρείες και ορισμένους από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας.

Το Super slow motion video που ακολουθεί με τον τίτλο “Sons Of Satan” (οι γιοί του σατανά), είναι ένα δοκιμαστικό video που η εταιρεία δημιούργησε, για το ομώνυμο τελικό φιλμ που σκοπεύει να φτιάξει μέσα στο 2014.

Εκτός των εντυπωσιακών εφέ που προστέθηκαν μετά την λήψη στον Η/Υ, μεγάλο ενδιαφέρον έχει το video από τα παρασκήνια, στο οποίο βλέπουμε την διαδικασία που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί το αρχικό υλικό πάνω στο οποίο βασίστηκε το τελικό δοκιμαστικό φιλμ που μόλις είδατε.

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που έδωσαν μέλη της εταιρείας στην ιστοσελίδα fstoppers εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Slow Motion Video

Πηγή:

fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!