To Canva αγόρασε το Affinity και μπαίνει για τα καλά απέναντι στην Adobe!

Η διαδικτυακή πλατφόρμα σχεδιασμού Canva απέκτησε το Affinity (Serif), μια σουίτα λογισμικού που περιλαμβάνει το Affinity Photo, μια εφαρμογή παρόμοια με το Photoshop, η οποία έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες φωτογράφους.

To Canva διαθέτει πλέον τα Affinity Photo, Designer και Publisher — μια δημιουργική σουίτα που είναι αντίπαλος του Creative Cloud της Adobe. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απόκτηση του Canva μέχρι σήμερα.

Η startup με έδρα την Αυστραλία λέει ότι προσελκύει 170 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες από όλο τον κόσμο, ενώ το Affinity έχει πάνω από τρία εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Το ακριβές ποσό που έχει πληρώσει ο Canva δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά το Bloomberg αναφέρει ότι είναι «αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια» βρετανικές λίρες.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!