Η Angelbird κυκλοφόρησε την πρώτη κάρτα SD 1 TB V60 στον κόσμο!

Η Angelbird λανσάρει την κάρτα μνήμης Av Pro SDXC UHS-II V60, που φτάνει μέχρι 1TB σε χωρητικότητα, με μέγιστη σταθερή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 60MB/s.
Η κάρτα μνήμης Angelbird AV Pro μπορεί να διατηρήσει σταθερή ταχύτητα μεταφοράς 60MB/s, όμως η Angelbird αναφέρει ότι η κάρτα μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες αιχμής. Η εταιρεία λέει ότι η κάρτα μπορεί να φτάσει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης έως 280MB/s, και ταχύτητα μεταφοράς έως 160 MB/s. Μέχρι στιγμής, η Angelbird AV Pro είναι η ταχύτερη κάρτα SD με χωρητικότητα 1TB στην αγορά.
Introducing NEW SDXC UHS-II cards in capacities up to 1 TB!!!
— Angelbird Technologies (@AngelbirdMedia) July 21, 2022
AV PRO SD MK2 V60 and V90 cards are widely compatible and allow for the extended capture and recording of Full HD and 4K+ RAW photo and video content. pic.twitter.com/SOlTPGZM58
Η εταιρία λέει ότι η κάρτα είναι ιδανική για 4K και 4K RAW workflows, υποστηρίζοντας όλες τις πρόσφατες DSLR και Mirorrless που διαθέτουν θύρες για κάρτες SDXC UHS-II, για γρηγορότερη απόδοση. Η κάρτα υποτίθεται ότι έχει δοκιμαστεί σε σκληρές συνθήκες και προστατεύεται από κραδασμούς, ακτίνες Χ, υγρασία, και ακραίες θερμοκρασίες. Μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μεταξύ -25 και 85 βαθμούς Κελσίου.

Η Angelbird είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δημοσιεύει πλήρη λίστα συμβατότητας για τις κάρτες μνήμης της. Για τη συγκεκριμένη κάρτα τη λίστα μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Η Angelbird 1TB SDXC UHS-II V60, θα είναι διαθέσιμη για αγορά από το τέλος Αυγούστου, στην τιμή των 371.99 ευρώ. Θα τη βρείτε εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Canon EOS C400 & C80: Hands-on event στην Αθήνα από DK Rental House & Manios Cine Tools
- Η Blackmagic Design κυκλοφόρησε το DaVinci Resolve 20 Public Beta 2 με βελτιώσεις στα keyframes και στην εγγραφή voiceover
- Αποτελέσματα – Photometria in Motion 2025
- Teardown της Sony a1 II: Μια Βουτιά στην Τεχνολογία της ναυαρχίδας της Sony
- Oscars 2025: Η Ακαδημία δέχεται την τεχνητή νοημοσύνη – αλλά η πραγματική αποκάλυψη σοκάρει
- YouTube: 20 χρόνια επανάστασης στο online βίντεο και τη δημιουργία περιεχομένου