Με το ANKR δε θα ανησυχείτε αν κλαπεί η φωτογραφική τσάντα σας


Με το ANKR δε θα ανησυχείτε αν κλαπεί η φωτογραφική τσάντα σας

Στην ουσία το ANKR είναι περισσότερο κάτι σαν συναγερμός που μας ειδοποιεί αν απομακρυνθούμε από αυτό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οτιδήποτε έχει αξία για εμάς ή μπορεί εύκολα να χαθεί, όπως κλειδιά, τσάντες ή πορτοφόλια.

Αν και λειτουργεί με τεχνολογία bluetooth, δεν είναι απαραίτητη η σύζευξη με smartphone. Θα πρέπει όμως προηγουμένως να έχει εγκατασταθεί η αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone προκειμένου να μπορεί να εντοπίσει το ANKR. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς δεν είναι απαραίτητη η συνεχής λειτουργία του bluetooth στο smartphone και δεν υπάρχει κίνδυνος να καταναλώνεται η μπαταρία του smartphone. Η εφαρμογή αυτή, που προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για iOS, μπορεί να εντοπίσει περισσότερα από ένα ANKR και να τεθεί διαφορετικό όνομα για καθένα από αυτό, ώστε να γνωρίζουμε τι απομακρύνθηκε από εμάς. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μια ειδοποίηση εμφανίζεται στο κινητό, δείχνοντας στο χάρτη την τελευταία θέση του ANKR.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσουμε άμεσα αν ο εξοπλισμός μας απομακρυνθεί από κοντά μας, γλυτώνοντας τα χειρότερα. Φυσικά δεν αποτρέπει εξολοκλήρου τους επίδοξους κλέφτες, αλλά αποτελεί μια πρώτη γραμμή άμυνας σε περίπτωση κλοπής.

Το ANKR τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία, που παρέχει αρκετή ενέργεια για 6 μήνες λειτουργίας. Είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μαύρο και μπλε και στοιχίζει 25 δολάρια, κόστος πολύ μικρό σε σχέση με το κόστος του εξοπλισμού μας. Μπορείτε να παραγγείλετε το χρώμα της αρεσκείας σας, από την ιστοσελίδα της ANKR.

ankr-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ankr Video Accessories

Πηγή:

ANKR
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!