Αντιθέσεις, Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ»


Αντιθέσεις, Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ»

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

«ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ»

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Αντιθέσεις» των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ» θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, από τις 18 Ιουνίου ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2015.
Με την έκθεση αυτή, που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι, κλείνει η φετινή σεζόν των διοργανώσεων του Πολυχώρου Εικόνας Κούνιο, ολοκληρώνοντας το πλούσιο εκθεσιακό της πρόγραμμα.
Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, επιχειρούμε να θεσμοθετήσουμε μια μεγάλη έκθεση / παραγωγή με πολλές συμμετοχές, που να γίνεται κάθε χρόνο μετά το τέλος των σεμιναρίων.
Η φετινή έκθεση περιλαμβάνει 130 φωτογραφίες, από 34 μέλη της ομάδας, που παρουσιάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο καθένας τις αντιθέσεις, μέσα από ένα portfolio 3 – 4 φωτογραφιών.
Ζητούμενο ήταν να προσδιοριστούν ποικίλες αντιθέσεις, καθώς και να εξερευνηθεί κάθε προσωπική ματιά, άποψη ή προβληματισμός για την έννοιά τους.

Η Φωτογραφική Ομάδα «Φ» αποτελεί μια νέα ομάδα φωτογραφίας, που προέκυψε κατά την διάρκεια των σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο από τον Τάσο Σχίζα από τον Οκτώβριο του 2011 ως σήμερα. Αριθμεί αρκετά μέλη που παρακολουθούν τα διάφορα σεμινάρια, ενώ παράλληλα λειτουργεί λέσχη φωτογραφίας με μηνιαίες συναντήσεις των μελών της.

Συμμετέχουν τα παρακάτω μέλη:
Αργύρης Αλτίνογλου, Μυρτώ Αμοργιανού, Δέσποινα Αποστολίδου, Στέλιος Βανδήρας, Μάρθα Βασιλειάδου, Μαρία Γκόλτση, Κωνσταντίνος Ευγενίδης, Γιάννης Θεοδωρίδης, Ρένα Θωμαΐδου, Παναγιώτα Γίδαρη, Καλλιόπη Καρακώστα, Παύλος Καρυπίδης, Μαρία Κοντοβουνήσιου, Τάσος Κύρκος, Αλεξία Λεχωνίδου, Ιωάννα Μελιοπούλου, Γιώργος Μπαρμπατσούλης, Δημήτρης Νενάδης, Ευσταθία Μπόμπα, Χρήστος Όρλης, Νικόλαος Παμλίδης, Μαρία Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπουτσής, Χρύσα Προύσαλη, Μαρία Σαμολαδά, Ελευθερία Σελίνη, Ειρήνη Τοπούρια, Ειρήνη Τρυψιάνη, Δημήτρης Τούσης, Ηλέκτρα Τσόχα, Αρίστη Τσολακοπούλου, Κορίνα Ψάλτου, Κατερίνα Χατζηαβράμογλου, Γιάννης Χρυσοστόμου.

Επιμέλεια: Τάσος Σχίζας

Εγκαίνια: Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.
Διάρκεια: 18 Ιουνίου – 10 Σεπτεμβρίου 2015.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. Τετ. 9:00-17:00, Τρ. Πεμ. Παρ. 9:00-21:00, Σαβ. 9:00-16:00, Κυρ. κλειστά

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/407686906090184/

«Φ» Ομάδα Φωτογραφίας:
https://www.facebook.com/f.photographygroup?ref_type=bookmark

Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο:
Κομνηνών 24 (Λουλουδάδικα) τηλ. 2310 271003 http://www.kounio.gr/

Φωτογραφικό Είδωλο – Σεμινάρια φωτογραφίας:
2310 638447 http://www.photoeidolo.gr/seminaria.html

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!