Το Apple iOS 8 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις για τους φωτογράφους


Το Apple iOS 8 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις για τους φωτογράφους

Οι βελτιώσεις που θα φέρει το νέο iOS έχουν σκοπό να βοηθήσουν τόσο τους ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες.

– Ξεκινώντας η νέα φωτογραφική εφαρμογή του iOS 8 θα δώσει τέλος στις στραβές φωτογραφίες και τους στραβούς ορίζοντες. Η εφαρμογή θα επιτρέπει το αυτόματο βέλτιστο cropάρισμα του κάδρου, ενώ φυσικά θα μπορεί ο χρήστης να κάνει και μόνος του την διόρθωση που θέλει.
ios-8-1

– Συνεχίζουμε με τις έξυπνες ρυθμίσεις, οι οποίες θα επιτρέπουν να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα και τα χρώματα μίας φωτογραφίας με ένα ειδικό slider, γρήγορα και εύκολα. Για τον πιο προχωρημένο χρήστη ένα ειδικό menu θα επιτρέπει την επιπλέον ξεχωριστή ρύθμιση του contrast (αντίθεση), της έκθεσης και των highlights και shadows σε μία φωτογραφία.
ios-8-2

– Περνάμε στην δυνατότητα εφαρμογής φίλτρων σε μία φωτογραφία, με την δυνατότητα επιλογής φίλτρων της Apple ή τρίτων.
ios-8-3

– Σημαντική είναι η νέα λειτουργία Time Lapse videos για τους λάτρεις του είδους.

ios-8-4

– H αναζήτηση φωτογραφιών έχει γίνει πιο εύκολη και πλέον ο χρήστης θα μπορεί να ψάχνει βάση ημερομηνίας ή ώρας, τοποθεσίας ή ονόματος album.

ios-8-6

– Τέλος θα πούμε δύο λόγια για το iCloud Drive, στο οποίο κάθε χρήστης θα έχει χώρο 5GB και στο οποίο θα ανεβαίνουν αυτόματα όλες οι φωτογραφίες του. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.
ios-8-5

To Apple iOS 8 θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο (η developer Beta έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη).

Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν είναι:
– iPhone 4s
– iPhone 5
– iPhone 5c
– iPhone 5s
– iPad 2
– iPad with reina display
– iPad Air
– iPad Mini
– iPad Mini with reina display

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Apple
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!