Σκιέρ δημιουργεί Bullet Time video περιστρέφοντας ένα Apple iPhone 6

Αυτό αποδεικνύει ο σκιέρ Nicolas Vuignier, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα Bullet Time video αλά Matrix, χρησιμοποιώντας το Apple iPhone 6.

Ο Nicolas δημιούργησε ένα ειδικό mount το οποίο του επιτρέπει να περιστρέφει με ένα σχοινί το iPhone πάνω από το κεφάλι του, με την κάμερα του iPhone να βλέπει συνεχώς προς τον σκιέρ.

Το πείραμα του Nicolas πήρε το όνομα “Centriphone” και τα πλάνα που δίνει είναι πολύ εντυπωσιακά.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!