To επόμενο Apple iPhone θα έχει διπλή κάμερα;


To επόμενο Apple iPhone θα έχει διπλή κάμερα;

Το γεγονός ότι η Linx πειραματίζεται με την δημιουργία modules πολλαπλών καμερών με σκοπό να δώσει στα smartphones την δυνατότητα λήψης εικόνων με ποιότητα DSLR έχει ως αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες για το τι κάμερα θα έχει το επόμενο Apple iPhone.

Ένας από τους κορυφαίους αναλυτές της Apple, ο Ming-Chi Kuo της KGI Securities πρόσφατε υποστήριξε ότι τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα ανακοινωθούν μέσα στο 2016, με το iPhone 7 Plus να επιφυλάσσει μία έκπληξη.

Το μεγαλύτερο iPhone 7 θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μία με μία κάμερα και μία με διπλή κάμερα (ίσως να διαχωρίζονται οι εκδόσεις από την χωρητικότητα τους).

Το iPhone με την διπλή κάμερα θα έχει διπλούς αισθητήρες ανάλυσης 12 megapixels, με την μία κάμερα να δημιουργεί τις εικόνες με ευρυγώνια λήψη και την άλλη να έχει τηλεφακό 2-3x.

Μένει να δούμε αν η Apple θα ακολουθήσει την HTC, η οποία είχε βάλει διπλή κάμερα στην ναυαρχίδα της και αν σε αυτή την νέα τεχνολογική εξέλιξη θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες όπως η LG και η Samsung.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Σα δυο μάτια που θα σ ακολουθούν παντού.
    Καθόλου κακό, αρκεί να σε κοιτούν ερωτευμένα να μην ειναι πράσινα και να μην έχουν μπλε βλεφαρίδες.
    Κ.Β

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!