Η νέα έκδοση του Apple Photos θα είναι πιο έξυπνη


Η νέα έκδοση του Apple Photos θα είναι πιο έξυπνη

Το WWDC 2016 βρίσκεται σε εξέλιξη και η Apple παρουσίασε κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει στα νέα λειτουργικά της, Mac OS και iOS.

Σε αυτά θα περιλαμβάνετε και η αναβαθμισμένη έκδοση του Apple Photos, η οποία θα ενσωματώνει τη νέα λειτουργία Memories. Η νέα λειτουργία θα δημιουργεί συλλογές εικόνων/slide shows ανάλογα με την περίσταση, για παράδειγμα από ένα γάμο ή ένα πάρτι γενεθλίων.

Ακόμα οι νέοι αλγόριθμοι θα επιτρέπουν στο Apple Photos να αναγνωρίζει πρόσωπα και τοποθεσίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, αντικειμένων, σκηνής και τοποθεσίας, ώστε να ομαδοποιεί τις φωτογραφίες και να δημιουργεί album.
H επιλογή People (άνθρωποι) θα ομαδοποιεί τις φωτογραφίες σε album βάση του ποιος είναι σε αυτές, ενώ η επιλογή Places (τοποθεσίες) θα δείχνει τις εικόνες σε ένα παγκόσμιο χάρτη, βάση της τοποθεσίας λήψης.
Σημαντικό είναι ότι όλες οι αναλύσεις της εφαρμογής για τις φωτογραφίες θα γίνονται στη συσκευή, προστατεύοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Επιπλέον τον νέο εργαλείο Brilliance θα επιτρέπει την πιο εύκολη βελτίωση των εικόνων, προστατεύοντας τα highlights (υπερφωτισμένα σημεία), προσθέτοντας αντίθεση και βελτιώνοντας τις λεπτομέρειες σε κάθε φωτογραφία.

Οι νέες εκδόσεις του Mac OS, Sierra, και του iOS 10 αναμένεται να είναι διαθέσιμες αυτό το Φθινόπωρο (ήδη διαθέσιμα για developers).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple Apple Photos Software Updates

Πηγή:

Apple
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!