Τέλος το Apple Aperture, σταματάει την ανάπτυξη του η Apple


Τέλος το Apple Aperture, σταματάει την ανάπτυξη του η Apple

Η Apple είχε ήδη παρουσιάσει την εφαρμογή Photos και την iCloud Photo Library για την αποθήκευση των φωτογραφιών των χρηστών στο iCloud και θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες του Apple Aperture να μεταφέρουν τις υπάρχουσες Libraries από το Aperture στο Photos, όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο με το νέο OS X που θα κυκλοφορήσει το 2015.
Η εφαρμογή Photos θα αντικαταστήσει επίσης και την εφαρμογή iPhoto.

Ταυτόχρονα στελέχη της Apple δήλωσαν στην “The Loop” ότι δεν πρόκειται να σταματήσει η υποστήριξη για το Final Cut Pro.

Είστε χρήστες του Apple Aperture και αν ναι τι έχετε να πείτε για αυτή την σημαντική εξέλιξη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aperture Apple Aperture MAC OS

Πηγή:

The Loop
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Πριν 1 μιση χρόνο έκανα την αλλαγή απο aperture σε lightroom μιας και έβλεπα τότε οτι είχε μείνει πίσω . Σήμερα απλά δικαιώθηκε το ένστικτο μου που μου έλεγε να ακολουθήσω τον κύριο παίκτη της αγοράς . Και η αλήθεια είναι οτι δεν υπήρξε στιγμή να το μετανιώσω. Πολλοί περίμεναν μια έκδοση 4 με super χαρακτηριστικά αλλά ….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!