H Aputure θα παρουσιάσει ένα ισχυρό μικρό LED, το Amaran MX


H Aputure θα παρουσιάσει ένα ισχυρό μικρό LED, το Amaran MX

H κινεζική Aputure είναι γνωστή για τα φωτογραφικά της LED φώτα και ειδικά για τη σειρά Amaran.

Προσφέροντας από μικρά LED για τοποθέτηση πάνω στην κάμερα μέχρι μεγάλα LED για τοποθέτηση σε Light Stands, το νέο της μοντέλο που αναμένουμε να ανακοινώσει είναι το Amaran MX.

Το Amaran MX είναι ένα μικρό σε μέγεθος LED το οποίο θα αντικαταστήσει το Amaran M9 προσφέροντας 5 φορές περισσότερο φως. Αποτελείται από 286 LED, με τη θερμοκρασία του φωτός να μπορεί να ρυθμιστεί από 2.300 μέχρι 6.800 Kelvin. Η μέτρηση του CRI πιάνει τα 97, που σημαίνει ότι το φως είναι πολύ καθαρό και κοντά στο φως ημέρας.

H ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου προσφέρει αυτονομία σε πλήρη ένταση στα 60 λεπτά ή 8.5 ώρες στην ελάχιστη ένταση, ενώ υπάρχει και μία ειδική λειτουργία με την ονομασία booster, η οποία επιτρέπει την αύξηση της φωτεινότητας κατά 30% για περίπου 60 δευτερόλεπτα.

Το Aputure MX δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα αλλά η τιμή του υπολογίζεται να είναι στα 125 με 150 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!