Στα χνάρια του σύμπαντος: Σεμινάριο εισαγωγής στην αστροφωτογραφία τοπίου


Στα χνάρια του σύμπαντος: Σεμινάριο εισαγωγής στην αστροφωτογραφία τοπίου

Ένα δωρεάν σεμινάριο για την αστροφωτογραφία τοπίου θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη στις 3 Μαΐου 2017 από τον Κωσταντίνο Βασιλακάκο.

Η παρουσίαση θα γίνει στην έδρα της Ορειβατικής Αναρριχητικής Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Στα χνάρια του σύμπαντος

Σεμινάριο εισαγωγής στην αστροφωτογραφία τοπίου.

Στις 3 Μαΐου 2017 και ώρα 21:30 ο Κωσταντίνος Βασιλακάκος θα μας παρουσιάσει τους τρόπους που μπορούμε να φωτογραφίσουμε τον γαλαξία και τον νυχτερινό ουρανό.

Θα αναλυθούν οι εξής τεχνικές: Φωτογράφιση του γαλαξία, φωτογράφιση αστρικών ιχνών (star trails), time-lapse με τον γαλαξία, starlapse (time-lapse με τα αστρικά ίχνη). Θα γίνει αναφορά στον απαραίτητο και προαιρετικό εξοπλισμό, τις τεχνικές φωτογράφισης, καθώς και πως προγραμματίζουμε την φωτογράφιση.

Όσοι ενδιαφέρονται για το πρακτικό κομμάτι, όπου θα αναλυθούν αναλυτικά οι τεχνικές φωτογράφισης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να πάρουν μέρος στην πρακτική εκπαίδευση ολιγομελών ομάδων ή ατομικά του επόμενου ΣΚ στον Όλυμπο.

Τοποθεσία: Ορειβατική Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης

Βασιλείου Αδαμίδου 14
Τ.Κ. 543 51 Τούμπα, δίπλα στο γήπεδο ΠΑΟΚ.

Τηλ συλλόγου: 231 051 8116

www.oalth.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Astrophotography Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!