Φωτογραφικό Σάββατο στο Athens House of Photography


Φωτογραφικό Σάββατο στο Athens House of Photography

Αυτό το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 είναι αφιερωμένο στη φωτογραφία, με 50% έκπτωση στα είδη βιβλιοπωλείου και μια ομιλία του Ιάσονα Δήμου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:
Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 το The Athens House of Photography αφιερώνει όλη την ημέρα στην αγαπημένη μας τέχνη. Από τις 10:00 μέχρι και αργά το βράδυ, και μόνο για την ημέρα αυτή, θα έχουμε 50% έκπτωση σε μεγάλη γκάμα λευκωμάτων, περιοδικά και αφίσες (εξαιρούνται σπάνια και υπογεγραμμένα βιβλία)

Την ίδια μέρα, στις 20:00 το AHoP θα παρουσιάσει ομιλία του Ιάσονα Δήμου με θέμα την αγορά φωτογραφικών τυπωμάτων. Η παρουσίαση θα εστιάσει στην αξία της φωτογραφίας ως συλλεκτική τέχνη και την σύγκριση μεταξύ αναλογικών και ψηφιακών τυπωμάτων. Η είσοδος είναι δωρεάν και η παρουσίαση θα γίνει στα Ελληνικά. Πριν και μετά την ομιλία το πωλητήριο με τυπώματα και βιβλία θα είναι ανοιχτό, με 50% έκπτωση σε όλα τα λευκώματα.

Δείτε μια μικρή επιλογή από τα βιβλία τα οποία θα είναι σε 50% έκπτωση :

The Athens House of Photography 1

The Athens House of Photography 2

The Athens House of Photography 3

The Athens House of Photography 4

The Athens House of Photography 5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!