Ομιλία για το φωτογράφο Willy Ronis στο Athens House of Photography


Ομιλία για το φωτογράφο Willy Ronis στο Athens House of Photography

Έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:00 και είναι απαραίτητο να κάνετε την κράτησή σας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Το The Athens House of Photography έχει την τιμή να παρουσιάσει ομιλία του Γιάννη Δήμου, φωτογράφου, επιμελητή και ιστορικού τέχνης, με θέμα την δουλειά του Willy Ronis. Μετά την παρουσίαση θα υπάρχει η δυνατότητα για ερωτήσεις και συζήτηση με μπόλικο Γαλλικό κρασί! Θα παρουσιαστούν τυπώματα του φωτογράφου καθώς και διάφορα βιβλία τα οποία θα πωλούνται.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ, δωρεάν για μέλη, και η προαγορά ή προκράτηση είναι απαραίτητη. Η ομιλία θα γίνει στα Αγγλικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!