Εργαστήριο με θέμα “Νυχτερινό Αστικό Τοπίο”

Την αρχή θα κάνουν οι φωτογράφοι Ελένη Μουζακίτη και Λάμπρος Παπανικολάτος στις 16 Νοεμβρίου, με το πρωτότυπο εργαστήριο με θέμα “Νυχτερινό Αστικό Τοπίο “.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:
“Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε αυτούς που η νύχτα στην πόλη τους εμπνέει δημιουργικά. Μετά από μια δίωρη συνοπτική εισαγωγή που θα καλύψει θέματα τεχνικής της φωτογράφισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αισθητικής της φωτογραφίας του νυχτερινού αστικού τοπίου μέσω προβολής εικόνων, οι συμμετέχοντες μαζί με τους εισηγητές θα περιηγηθούν και θα φωτογραφίσουν σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης για 4 ώρες ”
Αν βρίσκετε το θέμα ενδιαφέρον, μην αργείτε καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του εργαστηρίου θα παραλάβετε βεβαίωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 9211 750 (καθημερινά, 10:00-16:00).