Athens Photo Inspiration 2013


Athens Photo Inspiration 2013

Αποτελεί τη μεγαλύτερη φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα και είναι μέρος του Athens Photo Festival 2013. Πρόκειται για ένα φωτογραφικό μαραθώνιο, που θα μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας στο σκηνικό μιας ιδιαίτερης φωτογραφικής γιορτής. Είμαστε όλοι καλεσμένοι όπως άλλωστε υποδηλώνει και το φετινό μότο του μαραθώνιου, We are all Photographers.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τους φωτογράφους αναμένουμε να ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013. Αν όμως δεν προλάβετε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή την ημέρα της δράσης στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης από τις 11:00 έως τις 11:45.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει στις 11:00, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 12:00 με την ανακοίνωση των φετινών τεσσάρων θεμάτων. Για τις επόμενες 6 ώρες μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μικρές φωτογραφικές ιστορίες της πόλης και στις 18:00 η ομάδα εργασίας του μαραθώνιου θα σας περιμένει για να καταθέσετε τις δημιουργίες σας, στο σημείο εκκίνησης.

Αν λοιπόν θέλετε να εμπνευστείτε από την πόλη και να προσθέσετε τη δική σας οπτική σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή, αδράξτε την ευκαιρία. Στους νικητές του Athens Photo Inspiration 2013 θα απονεμηθούν βραβεία συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και η επιλογή των νικητών θα γίνει τόσο από μια τριμελή κριτική επιτροπή, όσο και από την online ψηφοφορία του κοινού. Θα ακολουθήσει ειδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Athens Photo Inspiration.

Athens Photo Inspiration 2012.1ο Βραβείο επιτροπής: Ιωάννης Ζήσης. Θέμα: Είσαι ο καθρέπτης μου

APH vraveia epitropis Ioannis Zissis  big

Athens Photo Inspiration 2012. 1ο Βραβείο κοινού: Ιωάννης Κυλπάσης. Θέμα: Είσαι ο καθρέπτης μου

APH vraveia koinou Ioannis Kylpasis  big

Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές και φιναλίστ για το 2012, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!