Η Atomos ανακοινώνει την οθόνη streaming Zato Connect, το οποίο υποστηρίζει σχεδόν πηγές HDMI και USB UVC για live streaming!

Η Atomos ανακοίνωσε την οθόνη live streaming Zato Connect, τη δεύτερη ολοκληρωμένη συσκευή της Atomos στη σειρά προϊόντων Connect.
Το Zato Connect είναι μια συμπαγής, εύχρηστη συσκευή που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις πηγές HDMI και USB UVC για live streaming, επιτρέποντας στον χρήστη να μετατρέψει την έξοδο του βίντεο από πολλές διαφορετικές πηγές βίντεο, σε πηγή ζωντανής ροής ή web κάμερας.
Έχει σχεδιαστεί για να κάνει το live streaming και την τηλεδιάσκεψη ευκολότερη και πιο προσιτή. Εκτός από την υποστήριξη σχεδόν όλων των πηγών HDMI και USB UVC, το Zato Connect περιλαμβάνει Wi-Fi 5 και Gigabit Ethernet (μέσω αντάπτορα USB-C). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zato Connect για stream σε υπηρεσίες όπως το Facebook Live, το Twitch, το YouTube και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στις διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Zoom, το Microsoft Teams και το Slack.
Το Zato Connect υποστηρίζει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή HDMI βίντεο έως 1080/60p ή USB web κάμερα έως και 1080/30p. Η συσκευή περιλαμβάνει οθόνη αφής 5 ιντσών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εναλλαγή μεταξύ των πηγών βίντεο, και για παρακολούθηση της ζωντανής ροής σας (live streaming). Η οθόνη Full HD SuperAtom έχει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1.000 nits. Το Zato Connect είναι αρκετά φορητό, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάμερα ή δίπλα στον υπολογιστή ή την κονσόλα παιχνιδιών σας. Περιλαμβάνει επίσης υποδοχή ήχου 3,5mm για προσθήκη μικροφώνου ή πηγή γραμμής (line source).

Κατά τη διάρκεια του live streaming με το Zato Connect, η ροή σας μπορεί να εγγραφεί ως αντίγραφο ασφαλείας H.265 σε μια κάρτα SD. Επιπλέον, επειδή έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε έτοιμο περιεχόμενο από μια πηγή με ζωντανό περιεχόμενο, μπορείτε να πάρετε το υλικό και να το μεταδώσετε ως “ζωντανό” περιεχόμενο σε live streaming. Με τις ενσωματωμένες δυνατότητες μίξης ήχου του Zato Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε μεμονωμένα κανάλια ήχου και να μιξάρετε πολλές πηγές σε ένα μόνο στερεοφωνικό κομμάτι για live streaming, εγγραφή ή παρουσίαση βίντεο.

Το Zato Connect περιλαμβάνει το AtomOS Lite, λογισμικό που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τα live streams, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πηγών, να κάνετε εγγραφή, αναπαραγωγή, μίξη ήχου ή να προσθέτετε εφέ, όπως overlays, zoom και frame guides.
Το Atomos Zato Connect είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία από εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής στην τιμή των 399 δολαρίων. Με την αγορά, Θα λάβετε επιπλέον τρεις μήνες συνδρομής στο Atomos Cloud Studio και ενεργοποίηση NDI | HX δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Η Fujifilm εντόπισε πρόβλημα με το Fujifilm XApp, έρχεται αναβάθμιση
- Νέο Firmware για τις Fujifilm X-H2S, X-H2, X-Pro3, X-T5, X-T4, X-S10, X-T30 II, X-T30, X-E4, X100V!
- Απόσυρση του Firmware για τις Fujifilm GFX100S και GFX50S II, η λύση και η απολογία της εταιρείας
- Η Samyang ανακοινώνει τον κινηματογραφικό φακό V-AF 45mm T1.9 FE
- PIRAEUS AQUATIC – ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας της Έλλης Αγιαννίδη
- Leica: Ήρθε η νέα Leica Q3 με ανάλυση 60MP και 8K βίντεο!