Αναβάθμιση Firmware για το Atomos Shogun 4K/HD Recorder


Αναβάθμιση Firmware για το Atomos Shogun 4K/HD Recorder

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Στάμος Α.Ε., που αντιπροσωπεύει την εταιρεία στην χώρα μας.

Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. ενημερώνει για την κυκλοφορία του νέου firmware update v. 6.11 για το Atomos Shogun 4K/HD Recorder. Το συγκεκριμένο firmware update σας επιτρέπει να κάνετε αναπαραγωγή (Play) του 4Κ υλικού που καταγράφετε στην Full HD οθόνη του Shogun όσο και σε εξωτερικά 4Κ monitors. To firmware v. 6.11 είναι το πρώτο update του Shogun μετά την επίσημη κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο του 2014. Σημαντικές αναβαθμίσεις αναμένονται επίσης τους επόμενους μήνες.

Το νέο Firmware θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!