AURA, μία έξυπνη ψηφιακή κορνίζα που προσπαθεί να αναβιώσει το είδος της


AURA, μία έξυπνη ψηφιακή κορνίζα που προσπαθεί να αναβιώσει το είδος της

Η αλήθεια είναι ότι οι ψηφιακές κορνίζες δεν έγιναν ποτέ της μόδας και δεν προσέφεραν τις πωλήσεις που έλπιζαν οι εταιρείες.

Οι λόγοι πολλοί. Οι βασικοί το γεγονός ότι η πλειοψηφία των προτάσεων που υπάρχουν στην αγορά είναι αισθητικά πολύ άσχημες, έχουν χαμηλή ανάλυση οθόνης, είναι αρκετά δύσκολο να περάσεις τις φωτογραφίες (ειδικά για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν) και η τροφοδοσία τους γινόταν μέσω καλωδίου ή μικρής αυτονομίας μπαταρίας λιθίου.

Την κακή εικόνα που έχουμε για τις ψηφιακές κορνίζες θέλει να αλλάξει η AURA.

aura-4

aura-3

Πρόκειται για μία νέα ψηφιακή κορνίζα που έχει retina οθόνη, ανάλυσης 2048 x 1536 και ενσωματωμένο WiFi. Ο έλεγχος της γίνεται από την ειδική εφαρμογή που υπάρχει, δυστυχώς, μόνο για iOS (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει πολλές AURA).

Η κορνίζα συγχρονίζεται με το iPhone και κατεβάζει τις φωτογραφίες που βρίσκει σε αυτό, αποφεύγοντας να μεταφέρει θολές ή κακής ανάλυσης εικόνες, εικόνες με χαμηλή αντίθεση, διπλές εικόνες ή εικόνες που περιέχουν γυμνό.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς η AURA μπορεί να προβάλει από μία μέχρι ένα εκατομμύριο φωτογραφίες, βελτιστοποιώντας την προβολή ανάλογα με τον προσανατολισμό της κάθε φωτογραφίας (landscape, portrait).

Επιπλέον η AURA αν και λειτουργεί με καλώδιο στο ρεύμα (2016 έχουμε, θα έπρεπε να έχει μπαταρία λιθίου!) κλείνει όταν φύγετε από το δωμάτιο ή κλείσετε τα φώτα, ρυθμίζει την φωτεινότητα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ενώ αν θέλετε να δείτε τις εικόνες που περιέχει απλά κουνάτε το χέρι σας αριστερά ή δεξιά μπροστά της.

aura-1

aura

aura-6

Η AURA κοστίζει 399 ευρώ, διατίθεται σε μαύρο ή σε λευκόχρυσο και κοστίζει 399 δολάρια. Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

AURA Digital Frames
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!